KHIO MASTER + FUS // hendingar


LAURDAG 10.09 kl. 14.00 

HEILE DALE

 

- Skapande samarbeid mellom kunstnarar og ungdommar i Fjaler !


Festivalen har sidan 2017 hatt eit samarbeid med  Kunsthøgskulen i Oslo. Annankvart år sender dei sine studentar på master i teater til Dale og teaterfestivalen, for at dei skal skape noko i bygda, som ein del av deira utdanningsløp. 

I år har er vi glade for eit unikt samarbeid med KHIO og  Ungdomskulene i Fjaler, der alle elevena er med på eit prosjekt som kan opplevast på festivallaurdagen. Dette vert ein løype med hendingar, som vil skje forskjellige stadar i Dale. 


LØYPE: 


Kl 14.00 

Guida tur Dale Turistforening, 

Oppmøte på gamle Ungdomskolen


Kl. 14.15

The Football Factory / KUNSTGRESSSBANA


KL14.45 

Guida tur Dale Turistforening, 

fra Kunstgressbanen til Steia


KL 15.00

Loud Library / STEIA


Kl 15.30

Guida tur Dale Turistforening, 

fra Steia til GAMLE Ungdomsskolen


Kl 15.45

Vannbærerne / 

Vandring som starter ved GAMLE UngdomsSkOlen


Kl 16.15

Guida tur Dale Turistforening, 

tur fra Kaia til Badevika


Kl 16.30

Future Synthesising / BADEVIKA


Følg oss på instagram : 

@masterteater_khio og hashtag: #khiohendingar


OM PROSJEKTA


Dale Turistforening

Dale Turistforening har i forbindelse med Teaterfestivalen i Fjaler inngått et samarbeid med ungdomsskolene i Fjaler for å tilby guidede turer, turistinformasjon og taxi-turer under teaterfestivalen. På turistkontoret møter du blant annet Kenny, Kjelli Ray og Håp. Bli med på en kulturhistorisk vandring gjennom bygda mellom fjell og fjord eller kom innom for en hyggelig prat og en varm kopp kaffe. Velkommen! 


Medvirkende: Anette Waller, Victoria Sophie Gulliksen  , Tatiana Delaunay, Martha Rasmussen Lubiana  , Ungdomsskolene i Fjaler.


The Football Factory

“-I want to become a professional football player”

This was the most burning answer from a local group of students to the question asked “-What are your hopes for the future?”

Enter the factory of footballers, rolling down the grass from childhood to teenage years, where the youth of Fjaler will play to hopefully become the next best Norwegian football player. Or not.


Medvirkende: Ida Ingels, Chloé Royou, Ungdomsskolene i FjalerLoud Library

Med utgangspunkt i Caryl Churchill sin tekst «Far Away», vil vi utforske bilder på håp og håpløshet med elever fra Ungdomsskolene i Fjaler.Arbeidet inngår i et større kunstnerisk utviklingsprosjekt, og denne visningen er resultat av forskjellige tekst- og installasjonseksperiment på STEIA, inkludert en døende Hatteparade.


Medvirkende: Lena Sendstad , Ungdomsskolen i Fjaler
Vannbærerne

Leire er det mest utbredte sediment på Jorden, store deler av dyphavet er dekket av leire. Havet er et av jordens mysterier – det er klodens største 

økosystem for levende organismer. 

Hvordan er det mulig å bevare håp i en verden preget av naturkatastrofer, krig og ødeleggelse? Sammen med Ungdomskulen i Fjaler vil jeg jobbe med vann og leire rundt temaet håp, under tittelen «Vannbærene».


Medvirkende: Maria Victoria Høvring Høeg, Ungdomsskolene i FjalerFuture Synthesising

Nyludittene og tekno-optimistene møtes på en strand. De graver etter grunnstoffer. Grunnstoffer som skal bli en øks, eller fylle en iphone med drømmer. 

Future synthesising er en danseforestilling om fremtida.


Medvirkende: Tuva Henum, Vega Drake Carlsson, Ellen Jerstad, 

Maiken Rye, Kostymdesigner og dukkeskaper; Lydia Hann, Sophie Solveig Cabrera og Aina Piao, Ungdomsskolene i Fjaler